top of page
Sök
  • ApParkingSpot

Ett spännande år har börjat nu med nya samarbeten i sikte.

Vårt emissionsinstitut, Eminova Fondkommission fick två buntar med över 100 svarsbrev 8-e januari pga av sen posthantering. Det totala antalet aktier som tecknades blev 4 925 712 stycken motsvarande omkring 4,7 mkr före emissionskostnader. Den försenade postleveransen fördröjde tyvärr processen med leverans av aktier. Nu är registreringen hos bolagsverket emellertid klar och Eminova kommer att leverera aktier under nästkommande dagar. Vi vill passa på att tacka alla aktieägare som är med.


Som vi har nämnt tidigare, ha ApParkingSpot inlett ett samarbete med Apcoa Parking, och integration av Apcoas och ApParkingSpot system är i full gång. Vi beräknar att lanseringen av tjänsten kommer att ske som planerat under slutet av första kvartalet 2020. Apcoa kommer då erbjuda och marknadsföra tjänsten till 23 500 hyresgäster med egen parkeringsplats. Apcoa kunderna kommer få möjligheten att hyra ut sin parkeringsplats via ApParkingSpot. 

ApParkingSpot har engagerat en säljkår som jobbar på provisionsbasis och resultaten har redan börjat komma. Ett avtal med en större parkeringsoperatör från Stockholm håller på att skrivas och det rör sig om 1000 platser i första skedet.


Vi fortsätter jobba på och vi förbereder en större uppdatering av tjänsten som kommer att offentliggöras tillsammans med Apcoa lanseringen. 320 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page