top of page
Sök
  • ApParkingSpot

Paynova & ApParkingSpot Nordic AB i samarbete om flexibel fakturalösning

ApParkingSpot Nordic AB väljer Paynova för sina fakturatjänster.

I partnerskap med Paynova kan nu ApParkingSpot Nordic AB erbjuda en marknadsplatsanpassad fakturalösning som ger kunden en digital och smidig upplevelse.

Kunderna kommer erbjudas en flexibel samlingsfaktura. Identifieringen kommer på ett enkelt sätt att ske via Mobilt BankID vilket ger en snabb och kundanpassad lösning. För Apparkingspot medför det minimal tröskel för att få nya användare och skapa lojalitet hos befintliga kunder.

- Partnerskapet med ApParkingSpot Nordic AB visar styrkan i Paynovas erbjudande för att stärka dagens och morgondagens kundupplevelse, säger Filip Lundberg, Head of Sales på Paynova.

ApParkingspot har som mål att vara den mest intelligenta parkeringslösningen i utvecklingen av den smarta staden. ApParkingSpot sammanför människor som behöver en parkeringsplats med andra som har en plats över, tillfälligt eller för en längre period. Apparkingspot tecknade 2019 avtal med Apcoa Parking Sverige AB, som är en del av Apcoa-koncernen, Europas största förvaltare av parkeringsplatser. Avtalet gäller andrahandsuthyrning av p-platser och innebär att Apcoa kommer att erbjuda sina parkeringskunder möjlighet att hyra ut sina platser i andra hand via ApParkingSpot.

-”Paynova är väldigt kundfokuserade, snabbrörliga och transparenta och vi ser att vi tillsammans kan utveckla marknadens bästa lösning för våra kunder. säger Sasa Farkas, VD för ApParkingSpot Nordic AB

------------------------------------------------------------------------------------------------

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

Daniel Ekberger, VD, Paynova AB daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66

Filip Lundberg, Head of Sale, Paynova AB filip.lundberg@paynova.com, Telefon: +46 (0)765 – 259728

Sasa Farkas, VD, ApParkingSpot Nordic AB sasa@apparkingspot.com, Telefon: +46 (0)73-740 78 23

OM PAYNOVA Paynovas skapar marknadens mest moderna kreditlösningar för olika konsumentflöden. Dessa paketeras utifrån den nyutvecklade kreditplattform Elastq. för fintech-bolag såsom betalplattformar, finansiella institut och neobanker. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.

Mer information finns på www.paynova.com./
183 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page